Wat zit er in mijn tas?

heyhey, ik vind het altijd wel interresant om te zien wat mensen meeslepen in hun tas. Zelf neem ik helemaal niet zoveel mee, maar toch wel een aantal handige dingen! 

  Om te beginnen, dit is mijn tas. Ik heb meerdere tassen en ik kan af en toe echt niet kiezen welke ik meeneem. Maar als ik dan snel een tas moet pakken kies is altijd voor deze. Ik vind de franjes erg leuk. De tas komt van h&m. 
  Ik heb altijd tisseus bij, of ik nou verkouden ben of niet. Ze lijken me altijd wel handig. Je weet nooit wanneer je ze nodig hebt toch? Ook een desinfectiegel vind ik wel fijn om bij te hebben. Ik vind het toch wel vies om vaak bij gebruik van het toilet daarna nog de deurklinken en noem maar op aan te raken. Dan geeft het me een fijner gevoel mijn handen goed gereinigd te hebben. 

  Een pen, voor het geval dat je wat moet opschrijven natuurlijk! En kauwgom voor als je even een frisse adem wilt hebben. Ja, ik neem twee pakjes mee. Wanneer ik kauwgom heb nemen mijn vrienden vaak ook en heb ik uiteindelijk zelf niets meer. 

  Een deoderant, deze is van Vogue. En een make up tasje, deze komt van het kruidvat. 
  Wat zit er nou in dat tasje? Niet zoveel bijZonders eigenlijk. Ik ben niet iemand die vaak make up bijwerkt. Als het erop zit, zit het erop. Ik neem mee een mascara van Miss Sporty, een oogpotlood van Max. Wel bekend van de Action. En een lipbalsem van Paul Frank in aardbei banaan smaak. Ook geeft deze balsem een roze tint af. Verder een elastiekje en een schuifspeltje. Paracetemol voor de zekerheid en ook twee alcohol doekjes voor als je een wond hebt. 

Dit was wat er nou allemaal in mijn tas Zit. Niet super speciaal maar het leek me wel leuk om te doen, want Zelf vind ik het ook leuk om bij anderen te zien!

Daag xo 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s