Daily make up

hoii, ik vind het leuk om te zien welke make up meiden nou dagelijks dragen. Soms zie ik wel eens producten voorbij komen waarvan ik denk, hé dat product wil ik ook proberen! Dus ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om mijn dagelijkse make up hier te laten zien. 

  

  Mijn make up ligt in een grote kast met veel lades. Ik berg mijn make up op in mandjes zodat niet alles door elkaar ligt. 
 Ik begin met een all around the world concealer van Catrice. Dat is denk ik toch wel een bekend product. Ik breng het aan met een beauty blender omdat ik dat handiger vind dan met mijn vingers. Bovendien gaat het ook sneller. De beautyblender komt van het Kruidvat. 
  Daarna gebruik ik een bronzer. Deze bronzer is van Essence sun club in nummer 30 sunloved. Ik breng het aan met de contour kwast van de Hema. 

  Dan een lichtroze blush van Essence. Het is de silky touch blush in nummer 10 adorable. Het is een hele mooie, niet te opvallende blush. Het highlight een beetje omdat de blush zo licht is. En ik breng het aan met een Essence kwast. 
  Voor mijn ogen gebruik ik eigenlijk niet zo veel. Ik hou van een beetje naturel, en dus ook niet teveel op mijn ogen. Ik begin met mijn wimpers te krullen en vervolgens breng ik de NYC big bold mascara in 853 extra black aan. Ik ben best tevreden over de mascara. Hij klontert niet veel en ik doe er nu al een lange tijd mee. En voor mijn wenkbrouwen gebruik ik de wenkbrouw gel van Catrice. 
  Voor mijn lippen gebruik ik ook meestal nude kleurtjes. Ik heb ook fellere en donkeren, maar voor school vind ik nude wel erg mooi. Kwa lipgloss vind ik de essence xxl nude gloss in 03 taste the sweets echt een favoriet. Ook vind ik de gloss van Casuelle heel mooi. Deze heeft geen nummer. 
  En van lipstick is de Essence lipstick in 13 love me ook wel een favoriet. Het is een mooie zacht roze matte lipstick. 

Dit is wat ik dagelijks aan make up gebruik. Ik gebruik niet zo heel veel vind ik zelf, en heb ook niet super dure merken. Maar ik ben er tevreden mee! 🙂 

Advertenties

2 gedachtes over “Daily make up

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s